ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Αβεβαιότητα για την επένδυση στο Ελληνικό μετά την αναβολή της συνεδρίασης του ΚΑΣ – Διαψεύδει εμπλοκή του ο ΣΕΑ

Αβεβαιότητα όσον αφορά την πορεία υλοποίησης της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίασης του ΚΑΣ. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αλλά και το ζήτημα της κήρυξης μεγάλου τμήματος της έκτασης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Πολιτισμού, η σημερινή συνεδρίαση του ΚΑΣ αναβλήθηκε λόγω της μη διασφάλισης συμμετοχής των ίδιων μελών του Συμβουλίου, με αυτά που έλαβαν μέρος στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό.

Εξάλλου, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων διέψευσε στον Αθήνα 9.84 τις πληροφορίες ότι η αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του ΚΑΣ συνδέεται με τη δική τους θέση όσον αφορά την κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή Αντιρρήσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία θα εξετάσει όλες τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί κατά της απόφασης του Δασαρχείου Πειραιά, που χαρακτήρισε δασική έκταση 37 στρέμματα στο πρώην αεροδρόμιο.

Newsroom Αθήνα 9.84

Print FriendlyΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων