ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Αβεβαιότητα για την επένδυση στο Ελληνικό μετά την αναβολή της συνεδρίασης του ΚΑΣ – Διαψεύδει εμπλοκή του ο ΣΕΑ

Αβεβαιότητα όσον αφορά την πορεία υλοποίησης της μεγάλης επένδυσης στο Ελληνικό, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίασης του ΚΑΣ. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αλλά και το ζήτημα της κήρυξης μεγάλου τμήματος της έκτασης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Πολιτισμού, η σημερινή συνεδρίαση του ΚΑΣ αναβλήθηκε λόγω της μη διασφάλισης συμμετοχής των ίδιων μελών του Συμβουλίου, με αυτά που έλαβαν μέρος στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό.

Εξάλλου, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων διέψευσε στον Αθήνα 9.84 τις πληροφορίες ότι η αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του ΚΑΣ συνδέεται με τη δική τους θέση όσον αφορά την κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή Αντιρρήσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία θα εξετάσει όλες τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί κατά της απόφασης του Δασαρχείου Πειραιά, που χαρακτήρισε δασική έκταση 37 στρέμματα στο πρώην αεροδρόμιο.

Newsroom Αθήνα 9.84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων