ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

«Πρωταγωνιστές» τα δίκυκλα στην παράνομη στάθμευση – Περισσότερες από χίλιες κλήσεις σε δύο μήνες

«Αγκάθι» στην Αθήνα το άναρχο πάρκινγκ μηχανών – δικύκλων, με τους κατόχους τους να φράζουν ακόμη και τις ράμπες για άτομα με αναπηρία.

Η κατάσταση είναι απελπιστική στους δρόμους περιμετρικά των πλατειών Συντάγματος και Κλαυθμώνος και στους γύρω δρόμους της Παλιάς Βουλής (κυρίως στην οδό Κολοκοτρώνη).
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο τους τελευταίους δυο μήνες οι κλήσεις της δημοτικής Αστυνομίας σε δίκυκλα που σταθμεύουν παράνομα έχουν ξεπεράσει τις 1.000 σε αριθμό, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέας Βαρελάς μπροστά σε αυτή την κατάσταση έχει ζητήσει από τον επικεφαλής της δημοτικής αστυνομίας αναλυτικά στοιχεία ειδικά για τις κλήσεις σε δίκυκλα που σταθμεύουν παράνομα στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόσφατα, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, δημιούργησαν περίπου 100 θέσεις πάρκινγκ μόνο για μηχανές, στην οδό Ευριπίδου από το ύψος της οδού Αθηνάς έως και την διασταύρωσή της με την οδό Πολυκλείτου

Μάλιστα, ο Δήμος ετοιμάζει από Σεπτέμβριο ένα νέο πάρκινγκ χωρητικότητας περίπου 80 μηχανών στην οδό Παπαρηγοπούλου, πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος. Επίσης, στην ίδια οδό θα υπάρξουν θέσεις νόμιμου πάρκινγκ και για τα οχήματα φόρτωσης και εκφόρτωσης για τους επαγγελματίες.

Κώστας Κορέλης

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων