ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Πατριάρχου Ιωακείμ: Παραμένουν τα προβλήματα με την παράνομη στάθμευση

Στην Πατριάρχου Ιωακείμ, σε έναν από το πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, ξεκίνησαν για τα καλά από σήμερα οι θερινές εκπτώσεις με τον κόσμο ήδη να πραγματοποιεί έρευνα αγοράς για το ύψος των εκπτώσεων αλλά και πολλούς τουρίστες να κάνουν τα ψώνια τους.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα στην αγορά του Κολωνακίου είναι η στάθμευση, με τον δρόμο της Πατριάρχου Ιωακείμ να αναδεικνύεται για άλλη μια φορά » πρωταθλήτρια» σε κλήσεις από την δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάση και στάθμευση.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου τρεις μήνες ο συγκεκριμένος δρόμος είχε αναδειχθεί πρώτος σε κλήσεις από την δημοτική Αστυνομία.

Το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης συνεχίζει να υφίσταται μέχρι σήμερα, δηλώνει στον Αθήνα 9.84 ο αντιδήμαρχος Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέας Βαρελάς, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος δρόμος παραμένει πρώτος σε κλήσεις τους μήνες Μαΐο και Ιούνιο.

Στο ερώτημα για το πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παράνομης στάσης και στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, ο κ. Βαρελάς προαναγγέλλει τη σύσταση μικτών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. με την δημοτική αστυνομία από τις επόμενες μέρες, εκτιμώντας ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν από το Φθινόπωρο.

Όπως είπε, μικτά κλιμάκια υπάρχουν ήδη όσον αφορά την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, ενώ σε λίγες μέρες θα έχουμε μικτά κλιμάκια και σε άλλες διαδικασίες ελέγχου της παραβατικότητας στην πόλη.

Κώστας Κορέλης

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων