ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Χρυσό Ολυμπιακό βραβείο γεύσης για τη γραβιέρα Νάξου

Τιμητική διάκριση για τους Έλληνες κτηνοτρόφους που καταφέρνουν κάθε χρόνο να συνδυάζουν την παράδοση με την ποιότητα και να κερδίζουν διεθνείς διακρίσεις, πιστοποιώντας την αξία των Ελληνικών προϊόντων. Η γραβιέρα Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού κατέκτησε φέτος το ΧΡΥΣΟ Ολυμπιακό βραβείο γεύσης στο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών «TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2017».

Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα προϊόντα με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα έπαιρναν την απόφαση τους με γνώμονα την γεύση και την ποιότητα. Σε κάθε προϊόν αποδόθηκε ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους.

Η Γραβιέρας της Νάξου, που παράγεται αποκλειστικά με γάλα των κτηνοτρόφων του νησιού ξεχώρισε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη μοναδικότητα της γεύσης και της ποιότητας της.

Η αξιολόγηση των δειγμάτων έγινε από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel με panel leader Κωνσταντίνο Μουζάκη, ενώ στο πάνελ των κριτών βρίσκονταν και ο διακεκριμένος chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές.

 

Newsroom Aθήνα 9.84

 

Print Friendly



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων