ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search
Το κτίριο, στο οποίο φιλοξενείται ο Αθήνα 9.84, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι

Summer Camp στην Τεχνόπολη: «Είμαστε στον αέρα, με τον Αθήνα 9.84»

Την πρώτη εβδομάδα του Summer Camp της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων, από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου, μαθαίνουμε τα πάντα για το ραδιόφωνο, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είμαστε στον αέρα!», που σχεδιάστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Αθήνα 9.84.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον σταθμό της πόλης τα παιδιά ανακαλύπτουν το ραδιόφωνο, την αξία και την εξέλιξή του. Πώς δημιουργήθηκε το ραδιόφωνο; Ποιος ήταν ο εφευρέτης του; Έχεις ακούσει ποτέ τη φωνή σου στα FM; Τι ξέρεις για τη «μαγεία» του ραδιοφώνου;

Παράλληλα, αφού επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού, που βρίσκονται εντός της Τεχνόπολης, στο Γκάζι, θα προετοιμάσουν με τη βοήθεια των δημοσιογράφων και των τεχνικών τη δική τους εκπομπή και… θα είναι στον αέρα!

Η γνωριμία των παιδιών με τον Αθήνα 9.84 θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου, σε δύο σεμινάρια: από τις 09:30 έως τις 11:00 και από τις 11:30 έως τη 13:00.

Στα σεμινάρια θα διδάσκει η αρχισυντάκτρια του Πολιτιστικού ρεπορτάζ του σταθμού Ελεωνόρα Ορφανίδου. Στη συνέχεια, τα παιδιά θα μπουν στο στούντιο και με τη βοήθεια της μουσικής επιμελήτριας Χαράς Αποστολοπούλου, θα παρουσιάσουν τη δική τους εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί μέσω του web radio του Αθήνα 9.84.

Newsroom Αθήνα 9.84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων