ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Κούβελος: «Καμία συμφωνία με τον Καπράλο»

Με γραπτή δήλωσή του, ο Ισίδωρος Κούβελος έκανε λόγο για προβοκατόρικα σενάρια αναφορικά με όσους τον εμπλέκουν σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

Μάλιστα έκανε σαφές πως η ομάδα των 13 Ομοσπονδιών, που τον στηρίζουν θα προσφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των εκλογών της 6ης Φεβρουαρίου.

«Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα προβοκατόρικα σενάρια, τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των Ομοσπονδιών, που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού αυτά προέρχονται, δηλώνω απερίφραστα ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα. και είναι παντελώς αναληθή.

Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 Ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των «εκλογών» της 6ης Φεβρουαρίου.

Καμία νομική κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από την ημερομηνία αυτή, αφού μόλις εχθές περιήλθαν στη κατοχή μας τα πρακτικά της άκυρης αυτής εκλογικής συνεδρίασης υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη της ΕΟΕ. Αμέσως μετά την κατάθεση της προσφυγής, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των θέσεων μας προς όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας» αναφέρεται στη γραπτή δήλωση του κ. Κούβελου.

Newsroom Aθήνα 9. 84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων