ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Δραγασάκης: Αιτία των καθυστερήσεων οι αποκλίνουσες απόψεις μεταξύ των θεσμών

Προς όφελος όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της ίδιας της Ευρώπης θα είναι τόσο η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης όσο και η ολοκλήρωση του Προγράμματος, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας, την Τετάρτη, στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

«Βασική αιτία των καθυστερήσεων είναι αποκλίνουσες απόψεις μεταξύ των Θεσμών. Κυρίως ανάμεσα στο ΔΝΤ και ορισμένα Κράτη-Μέλη της Ευρωζώνης», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης  και επισήμανε ότι πλέον ουσιαστικά λίγα θέματα μένουν ανοιχτά στην διαπραγμάτευση, αναδεικνύοντας παράλληλα σε κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης την «επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος».

Ο Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στην κρισιμότητα της επίλυσης του Κυπριακού. Μίλησε και για τις «ποιοτικές αλλαγές που αλλάζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας», με τις οποίες «στη θέση της κρατικοδίαιτης και διαπλεκόμενης με τις κομματικές εξουσίες επιχειρηματικής τάξης αναδύονται νέες επιχειρηματικές δυνάμεις».

Newsroom Aθήνα 9.84

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων