back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Newlaw.gr – Η πρώτη πλατφόρμα παροχής νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Η Newlaw.gr είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και προσφέρει μία εκσυγχρονισμένη προσέγγιση στην κάλυψη νομικών υποθέσεων που ακολουθεί τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Ο σκοπός της πλατφόρμας είναι να κερδίσει ο πελάτης χρόνο και χρήματα, αφού έτσι αποφεύγονται για αυτόν οι μετακινήσεις και τα ραντεβού, ενώ μειώνεται ο χρόνος και για την ολοκλήρωση των εργασιών από την πλευρά της εταιρείας, πράγμα που συνεπάγεται την οικονομική ελάφρυνση σε σχέση με την παροχή νομικών υπηρεσιών με τον συνηθισμένο τρόπο.

Ιδρυτές της πλατφόρμας είναι δύο μάχιμοι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, ο Βίκτωρ Τσιλώνης και η Αυγή Βογιατζόγλου. Η ιδέα για την δημιουργία της πλατφόρμας έγινε πραγματικότητα στα τέλη του 2015 με σκοπό κάθε πολίτης να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε νομικές υπηρεσίες, ώστε ακόμα και από την άνεση του σπιτιού του να προχωρά στην διευθέτηση της υπόθεσης που τον απασχολεί, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο.

Αν και στα πρώτα της βήματα η πλατφόρμα έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα να συγκεντρώσει 400 με 450 εγγραφές χρηστών των οποίων οι υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο τους ή έχουν ήδη διευθετηθεί.

Περισσότερα για την λειτουργία της πλατφόρμας μοιράστηκε μαζί μας ο κ. Βίκτωρ Τσιλώνης.

Ακολουθεί η συνέντευξη που μας παραχώρησε στην εκπομπή «Αθήνα Σήμερα» με τη Νόνη Καραγιάννη για το ένθετο «Η Ώρα της Καινοτομίας».

Νάντια Σκεπετάρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα