ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Γκολ στη Φτώχεια: Τουρνουά ποδοσφαίρου Αστέγων στην Τεχνόπολη

Ένα διαφορετικό γήπεδο ποδοσφαίρου στήθηκε σήμερα στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης» της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Στο «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης» που διοργανώνει η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» συμμετέχουν ομάδες από φορείς που σε βάθος χρόνου έχουν στηρίξει και εξακολουθούν να υποστηρίζουν την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», συνεργαζόμενοι φορείς, αλλά και ομάδες αποτελούμενες από τους συνεργάτες (δημοσιογράφους, σκιτσογράφους κλπ) του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Το γήπεδο προδιαγραφών Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων ,διαστάσεων 22Χ16 μέτρα, με σπόντες, τέρματα, ειδικό τάπητα/αγωνιστική επιφάνεια και προστατευτικά δίχτυα στήθηκε στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης και είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το γήπεδο χρειάστηκε 6 ώρες για να στηθεί ενώ θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον και σε σχολεία και πλατείες για να περαστεί το μήνυμα κατά της φτώχειας.

Στο τουρνουά συμμετέχουν  οι ομάδες: 18 ΑΝΩ, Μύρτιλλο καφέ, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ΟΠΑΝΔΑ και Ίδρυμα Σ. Νιάρχος. Παρούσες, επίσης, θα είναι ομάδες δημοσιογράφων, γελοιογράφων και φωτογράφων της «Σχεδίας» και βεβαίως, η Εθνική Αστέγων.

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100

Ώρες: 11.00-14.00

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του ΑΘΗΝΑ 9.84

Η εκπρόσωπος της FIFA που θα σφυρίζει στο τουρνουά

Ίδρυμα Νιάρχου   – Γιατροί του κοσμου

Ίδρυμα Νιάρχου  – Γιατροί του κόσμου

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων