ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
>
Search

Τρόφιμα για άστεγους από τους μαθητές του Πειραιά

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση έλαβαν μαθητές και καθηγητές του 10ου Γυμνασίου Πειραιά, καθώς συγκέντρωσαν τρόφιμα για τους άστεγους και τους άπορους πολίτες, που βρίσκονται υπό τη φροντίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Οι μαθητές κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν τρόφιμα με τη στήριξη και την καθοδήγηση των καθηγητών τους. Αξίζει να σημειωθεί πως παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, συνέβαλλαν τα μέγιστα σε αυτή τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσπάθεια.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου, Ελένη Κονιδάρη και η Υποδιευθύντρια, Ευτυχία Αποστολάκη μαζί με μαθητές, επισκέφθηκαν την ΚΟ.Δ.Ε.Π. και παρέδωσαν τα αγαθά στην Πρόεδρό της, Κορίνα Λαουλάκου.

«Η πρωτοβουλία του 10ου Γυμνασίου Πειραιά να προσφέρει τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας είναι συγκινητική» ανέφερε η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.
«Επιπλέον δείχνει ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι αναγκαία όσο ποτέ. Με χαρά υποδέχθηκα καθηγητές και μαθητές του 10ου Γυμνασίου Πειραιά και διαπίστωσα το ήθος και την ευαισθησία που τους διακρίνει.

Ξέρετε, σε αυτή την προσφορά αγάπης δεν μετράει η ποσότητα των αγαθών, αλλά το ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, που μετουσιώνεται σε πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Εύχομαι η πρωτοβουλία του 10ου Γυμνασίου της πόλης μας να βρει μιμητές, έτσι ώστε να γίνει συνείδηση στους νέους ανθρώπους η στήριξη και η βοήθεια των συνανθρώπων μας».

Από την πλευρά της η Διευθύντρια του Γυμνασίου επισήμανε ότι: «Η συγκέντρωση των τροφίμων έγινε από όλο το σχολείο, καθώς τα παιδιά ήθελαν να προσφέρουν στους άστεγους και τους άπορους της πόλης και επιλέξαμε την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά.

Είμαστε ένα σχολείο, σε μια γειτονιά, όπου ο κόσμος περνά δύσκολα. Για το λόγο αυτό, καθηγητές και μαθητές είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι μαθητές μας, συμμετείχαν ενεργά και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα παιδιά που έφεραν τρόφιμα, τα οποία γνωρίζουμε ότι οι οικογένειές τους έχουν μεγάλη οικονομική δυσχέρεια».

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αν είσαι φίλος... * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

κατασκευή ιστοσελίδων